Vi har i over 20 år servert 4-6 selskaper i uken!
In House Event er en av regionens catering leverandører med mest erfaring og gjennomføringsevne når det gjelder servering av selskapsmenyer og buffeer. En vellykket catering er basert på mange viktige faktorer som matvarekunnskap, produksjonsfasiliteter og transport.
Vi har kunnskapen og alt av utstyr, og som en av få event/cateringleverandører har vi alt fra glass, tallerkener og bestikk, til varmebokser, tallerkenstativ og foodtrucks.
Vi har et godt utvalg av menyer og vi kan skreddersy en meny tilpasset deres arrangement. Enten det er tapas buffet, 3 retters meny, fingermat, vegansk & vegetarisk, med våre mange variasjoner, har dere utallige muligheter
Når vi leverer maten, tar vi også med oppvasken!
Her er noen forslag til hva vi kan servere:
Tema fest-Buffet-3 retters meny
Oktoberfest
Skal du arrangere oktoberfest i Stavanger og omegn? Hos oss finner du god mat og mange ideer som gjør årets oktoberfest til en uforglemmelig opplevelse.
Vi har satt sammen en oktoberfest menyer med tilbehør, vi bruker våre grillsmokere for å få den riktige smaken.
Meny
Lammepølse
Bratwurst
Smoked okse-brisket
Smoked lår av kylling
Pretzel
Tysk lun potet salat
Tilbehør: Surkål, ketchup, grov sennep, rødløk, råkostsalat og pølsebrød
Havets festbord
Vi serverer alt av fisk og skalldyr, fra rekebord til havets festbord
Havets festbord består av:
Store reker med skall eller håndpillede reker
Fylte krabbeskjell
Krabbeklør
Dampede blåskjell
Røkt laks med eggerøre
Varmrøkt pepperlaks med tomatsalat
Frisk salat
Aioli,majones,sitron
Brød og smør
Vi kan oppgradere dette etter dine ønsker med alt fra hummer, sjøkreps, østers, kveite, sjøtunge bare fantasien og budsjettet setter begrensninger (vi må ta forbehold om vær og tilgjengelighet av råvarer).
Gryteretter, pastaretter og tapas
Våre gryte- og pastaretter er laget fra bunnen av stolte matglade kokker som legger sin sjel og ære i å lage gryteretter som gir en ny dimensjon. Mye av hemmeligheten ligger i våre ferske råvarer som tillater oss å lage gryterettene fra bunnen av.
Kylling curry
Prøv vår kylling curry, dette er en deilig, varmende gryte hvor vi har hentet inspirasjon fra våre opphold i Asia, serveres med basmatiris.
Passer til både en uformell vennemiddag, familiemiddag med storfamilien, samt lunsj og overtidsmat på jobben.
Biff stroganoff
Prøv vår variant av biff stroganoff, med mørt biffkjøtt i en tomatisert fløtesaus med sopp og løk.
Serveres med klassisk tilbehør, smørdampede poteter, rødbeter og sylteagurk.
Passer til både en uformell vennemiddag, familiemiddag med storfamilien, samt lunsj og overtidsmat på jobben.
Lasagne
Vi serverer lasagne med brød, smør og aioli
Denne retten har kommet tilbake for fullt! Passer til alt fra uformelle samlinger til overtidsmat.
Tapas
Greske kjøttboller
Ovnsbakt kylling
Spareribs
Chorizo-pølser
Ovnsbakte poteter tilsmakt med timian, salt og pepper
Gresk salat med tomat, agurk, rødløk og fetaost.
Grønn salat
Marinerte oliven
Scampi og kamskjell salat med chili og stangselleri
Pestomarinerte håndpillede reker.
Vår hjemmelagede aioli
Tzatziki laget på yoghurt, agurk og hvitløk
Om du skal ha 3-4-5-6 retters meny er det bare å ta kontakt.
Vår mestselgende 3- retters meny
Håndpillede reker med pesto
Servert med brød og smør
Oksefilet
Ovnsbakte poteter
Sesongens grønnsaker
Rødvinssaus
Hjemmelaget karamellpudding